За нас

Траурна агенция ”Херакъл” е семейна агенция. Създадена е през 2008 година от специалисти в тази област. Притежава всичко необходимо за обеспечаване на дейността. Има на склад траурни стоки – български и вносни. Предлага аранжиране с цветя на зали за прощаване и храмове за опелата. Разполага с консумативи и специалисти за художественото оформяне на тялото на покойника, а именно гримиране, пластика ако е необходимо и изработва маски лицеви цялости или частични.
Предлага цялостно и частично балсамиране на тялото на покойника за продължителен транспорт и всичко свързано с репатрирането на тленните останки. Собствени специалзирани транспортни средства за транспорт на тленни останки. Има лиценз за транспорт в чужбина. Контейнери за Air transport по изискванията за този вид транспорт. Осигурява посредничество с митническите власти за оформяне на документите. Фирмата има лицензиран преводач за превод и легализиране на документите за транспорт в чужбина.
Траурна агенция ”Херакъл” извършва специализиран транспорт и в границите на Република България.

Уважаеми дами и господа,
поради спецификата на дейността, която извършваме и поради факта, че не всеки е запознат с траурната дейност, искам да поясня понятието  „ Пакетна Цена” – там е включено всичко необходимо за погребението или кремирането на покойника като стоки и услуги. В тази цена не се включва цената на ритуала за сбогуване, раздаването на храна и всичко допълнително към ритуала. В тази цена са включени по-нискокачествени стоки, което може да се предложи.